POINT


MENGENAI KAMI

Menyedari tentang pentingnya ilmu dan kefahaman tentang selok belok dunia perniagaan atas talian yang masih kurang di kalangan peniaga online di Malaysia maka tertubuhnya persatuan POINT ini. Seperti umum ketahui, persatuan merupakan satu komuniti untuk menghimpunkan ahli yang bermatlamat dan mempunyai visi yang sama berada di bawah satu bumbung untuk yang membolehkan seseorang itu mengembangkan lagi potensi diri.

Sejarah Penubuhan POINT

Penubuhan POINT berlaku secara pantas dan ianya hanya mengambil masa hanya beberapa bulan sahaja. Alhamdulillah semua proses untuk menubuhkan persatuan ini menjadi sangat mudah dan lancar. Mungkin kerana niat kami dalam membantu lebih ramai lagi peniaga online Terengganu berjaya, jadi Allah permudahkan segala urusan tersebut.

Guru
Ahli Berdaftar
Event
Staf

Apa lagi bossku join lah Point Skrg

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.